Hengissä!

Huolimatta blogin viettämästä hiljaiselosta, minä kuitenkin olen hengissä :D 

Kesätyöt loppuivat eilen. Melkoisen haipakat kaksi viimeistä vuoroa olivatkin. Eilen heti töiden jälkeen suuntasin isälleni, jossa pidettiin yllätysjuhlat. Isäni ei siis halunnut juhlia pyöreitä vuosia mitenkään (paitsi keskiviikkona tarjosi kakkua ja kahvia), joten päätettiin sitten yllättää hänet juhlilla. Juhlat olivat kuitenkin vapaamuotoiset ja melko pienet, mutta juhlat kuitenkin :) 

Olihan niitä järjestellessä vaikka mitä sählinkiä. Sovitaan jotain, perutaan se ja sovitaankin jotain uutta. Kuulemma normaalia, kun järjestetään jotain, mutta mä en tykkää sellaisesta soutamisesta ja huopaamisesta. Taitaa tuosta syystä olla omien häiden järjestäminen niin kammoksuttavaa puuhaa, ties vaikka mentäis salaa naimisiin ja lähetettäis vain ilmoitusluontoiset postikortit :D No, saa nähdä.

Koiratkin saivat synttärikakkua (sitä ihan oikeaa). Aloitin tuossa yhtenä päivänä myös uudet sukat. 
Ostin nimittäin Cookie A:n sukkia. rakkaudella. -kirjan. Mallit ja värit ovat todella herkullisia! Päätin kuitenkin aloittaa Hederasta, joka on melko simppeli. 
Lankana on Novita Pikkusisko, yllättävän mukava lanka neuloa. 

Niin, ja tilasinhan minä pari vyyhtiä lankaakin ;) Tulevat mahdollisesti heti alkuviikosta, joten postia odottelemaan vain, onneksi ensi viikolla on aikaa, kun on vielä lomaa :) 


Kommentit

  1. Onpas kaunis sukkamalli! Ja kivan tiiserin tipautit sukulaisille, nyt ne kaikki pelkää että toteutat hääuhkauksesi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, pieni jännitys on kiva lisä elämässä ;) Ja sukkamalli on kyllä kaunis :) Ja kuvio erittäin yksinkertainen!

      Poista

Lähetä kommentti