Uusia lankoja, taas.

Uudella neulekaverillani oli tarpeettomana lisää Heritagea. Enhän mä voinut vastustaa kiusausta, vaan mun piti saada ostaa ne itselleni, kun niitä mulle kerran tarjottiin.


Värit ovat herkulliset sekä yhdessä että erikseen. Ja sopivathan nuo myös edellisiin Heritage-ostoksiinikin

Neulemiitissä tämä tuttavani neuloi neuletakkia ja "jämäkeräksi" jäi 91g Wollmeisea. 
Yrittäkääpäs arvata, kuka sen(kin) langan kotiutti.... Minä tietenkin.


Upea kirkkaan vihreä! Vielä en tiedä mitä siitä tulee, mutta en mä voinut sitä jättää ottamattakaan.

Nyt on sitten sellainen tilanne, että multa loppuu lankojen säilytystilat kesken. Nämä kolme uutta hankintaa katkaisivat kamelin selän ja nyt minun on oikeasti harkittava uusia säilytysjärjestelmiä.. 

Miten te säilytätte lankoja?

Kommentit

 1. Ihania lankoja! :) Itse säilytän lankoja "rahissa" jossa on sisällä säilytystilaa. Tosin, eihän se enää riitä :D Kaikki langat on lajiteltu isoihin minigrip pusseihin, joihin on Dymolla kirjoitettu, mitä lankaa pussit sisältävät. Näitä pusseja löytyy nyt jo yhdestä kaapistakin, jonka ajattelin ottaa kokonaan lanka-askartelujuttujen käyttöön :) Säilytysratkaisu jutut siis täälläkin vähän vaiheessa :)

  Sain muuten luotua silmukat, mutta nyt pohdin miten niitä pitäisi lähteä neulomaan? Ohje ei jotenkin aukea. Olisikohan mahdollista, että tekisit aiheesta tänne blogiisi jonkinlaisen kuvallisen ohjeen? Siis miten kaapelin pitää olla mutkalla ja miten silmukat pitää asetella, että ne pystyy neulomaan. Olisi hienoa jos viitsisit tuollaisen kuvallisen ohjeen tehdä ja siitä olisi varmasti hyötyä muillekkin kuin minulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, voisinha mä vaikka tehdäkin :) Suunnittelin nimittäin aloittavani yhdet pikkusukat tässä lähiaikoina, miksen siis vaikka heti nyt kohta :) Kunhan lataan kameran ensin ;)

   Mulla on tuollainen yksi iso sängynaluslaatikko (täynnä lankoja, ei mahdu kohta kiinni), kaksi pienempää läpinäkyvää kannellista laatikkoa (täynnä), yksi peltilaatikko (täynnä), yksi lipaston laatikko (täynnä) :D Ja nyt tarttis keksiä jotain uusia säilytyskeinoja...

   Poista
  2. Kiitos! :) Innolla odotan ohjetta :)

   Kuulostaapa kaikki lankavarastot aika täydeltä ;D Itsellä ongelmana on myös se, että on paljon sukulaisilta saatuja rumia lankoja :/

   Poista
  3. Kamera latautuu nyt :)

   Joo, mulla on aika täydet lankavarastot nyt.. Tosin mullakin osa langoista on sellaisia, että en oikein tiedä mitä niistä tulee. Pakko ollut kuitenkin hamstrata ;) Sukulaisilta en juurikaan oo lankoja saanut, ihan itse aiheutettua tämä lankoihin hukkuminen siis ;) Onpahan ainakin lankoja, joilla osallistua nyt sukkasatoon :D

   Poista
  4. Kirjoittelin jotain ohjeen tapaista, löytyy tuosta sivupalkista Sivut -otsikon alta :) Kysymyksiä saa ja pitää esittää, oon huono selittämään :)

   Poista
 2. Mä suunnittelen parhaillaan, että virkkaan jonkunlaisen kassin langoille ja kuteille. Esittelen sen blogissani, kun on valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta! :) Mulla tarttee olla kannellisia ja aukottomia kaikki langansäilytysjutut, koska meillä on nuo kaksi kissaa. Ne levittävät langat iloiseksi sekamelskaksi pitkin taloa, jos vain saavat siihen tilaisuuden :D

   Poista

Lähetä kommentti