Vaihteeksi jotain ihan muuta

Jotain ihan muuta kuin sukkia siis. 


Tässä kuva ihanasta käsityöpussukastani, jonka voitin Sata ja yksi käsityötä -blogin arvonnassa viime vuonna. Hetken aikaa pussi etsi käyttötarkoitusta itselleen, mutta vihdoin se löytyi :) Tai oikeastaan, tähän mennessä en ole osannut käyttää mitään projektipussukoita.


Sitten itse käsityöhön. 
Totesin pari päivää sitten, että nyt kyllä on ilmat viilenneet sen verran, että täytyy alkaa käyttämään huiveja. Siispä huivi puikoille. Hetken aikaa pähkäilin värien ja mallin kanssa, mutta tämä on nyt tulossa ihan omasta päästä. 

Lankana on Cascade Heritage, se ah niin ihanan pehmeä sukkalanka. Huivi tulee olemaan ainaoikein-neuletta, koska siitä tulee mukavan ilmava pinta. Ja tekniikkana on lyhennetyt kerrokset, säännöllisen epäsäännöllisesti. Ne tekevät huivin neulomisesta paljon mukavampaa! Ei tarvitse siis joka kerroksella neuloa monta sataa silmukkaa, vaan joskus voi kääntyä jo aiemmin ;) 


Saapa nähdä milloin tämä epäsymmetrinen huivi valmistuu :)

Kommentit

  1. Ihanan värinen on tuosta huivista tulossa :) Saiskos tuohon ohjetta? Ite en oo koskaan vielä kokeillu lyhennettyjä kerroksia, niin tommosessa huivissa se vois olla helppo alottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Ohjeen kirjoittaminen saattaa olla hieman vaikeaa, kun en ole missään vaiheessa esim laskenut silmukkamääriä :D Mutta mahdollisesti saatan jotain vinkkejä ja linkkejä laittaa, kun valmiista huivista kirjoittelen :)

      Poista

Lähetä kommentti