Vauvan myssy

Hyvää UuttaVuotta kaikille, jotka tänne eksyvät lukemaan :) Blogi on viettäny hiljaiseloa viime aikoina, koska käsityöt eivät ole kiinnostaneet juuri yhtään :) Sää on ollut niin pimeä ja märkä, että ei ole kyllä huvittanut tehdä yhtään ylimääräistä :)

Nyt on onneksi pakkaset löytäneet tiensä tänne Etelä-Suomeenkin! Tänä aamuna mittari kertoi, että rapsakat -17 astetta on pakkasta :) Eikä haittaa yhtään! 

Yhden pienen neuletyön tein tässä pari päivää sitten ja nyt päätin jakaa sen teidän kanssanne. 

(eli suomeksi ihan vain vauvan myssy)


Lanka: Cascade Heritage (mustard)
Puikot: Knitpro Karbonz 2,5mm pyöröt
Lankaa kului: 15g

Tuonkin hatun aloitin kaksi kertaa, kun ensimmäisellä kerralla aloin soveltamaan erilaisella langalla. En tiedä miksi, mutta bambu tuntuu mun käsissä huonolta neulottavalta. Se ei vain jotenkin tunnu hyvältä, vaikka kuinka haluaisin sitä neuloa. 

Toisekseen ensimmäistä versiota aloin tekemään sukkapuikoilla. Purettuani sen tekeleen hoksasin, että olen hurjan hölmö, kun teen sukkiakin macig loopilla, mutta en muka tajua pipoon käyttää samaa tekniikkaa :D Olin vain tuskastellut, kun ei ollut tarpeeksi pieniä sukkapuikkoja näin ohuelle langalle.. Ottakaa te muut vaikka oppia tästä ja muistakaa magic loop vastaavassa tilanteessa! 

Pienestä se on aloitettava, että saa taas neuleinnostuksen syttymään ;)
 Jospa tämä tästä taas lähtis rullaamaan :) 


Kommentit