Parempi kuvanlaatu


Siis ou mai gaad

Nikon 1 J2. 

Vuosien unelmani järjestelmäkamerasta on toteutunut. 
Eilen vietin pitkästä aikaa laatuaikaa kummitätini kanssa, kävimme mm. kirpputorilla ja hetken verran pyörittiin Jumbossakin, vaikkei kumpikaan liiemmin shoppailuihmisiä olla. 

Ensi viikolla mulla on synttärit ja kummitätini vihjaisi viime viikolla, että minkäslainen kamera ois kiva. Mulla loksahti jo silloin leuka lattiaan ja loppupuhelun taisin takellella sanoissani. Tänään sain sitten lahjani hieman etukäteen ja voi pojat, mieletöntä!

Enhän mä vielä edes osaa käyttää sitä kunnolla, en todellakaan. Mutta jo automaattiasetuksilla tällainen tolvana amatööri osaa ottaa roimasti parempia kuvia kuin pokkarilla. Alla parempi kuva Paavo-puiccomitastakin. Alla olevat pari kuvaa on siis otettu eilen illalla, iltavalaistuksessa (hämärä) ja ilman salamaa.Nyt ei blogin päivitys jää sen takia, että "on huono valo eikä kameralla saa hyviä kuvia". 

Nyt täytyy kanniskella kameraa mukana joka paikassa ja kuvata kaikkea mahdollista, jotta oppii kaikkia hienouksia :) 

Kommentit

 1. Eiiivvitsit, mikä lahja! Maistuu! Itselläni on Nikon 1 J1 punaisena ja olen kyllä tykännyt! :) Olen itse asiassa näköjään niin tottunut tuon väriin, että piti ihan kahdesti katsoa ekasta kuvasta, mitä näen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa :D Kiva kuulla, että näistä tykätään! Oliko sulla aiemmin ollut järkkäreitä? Mä oon nyt eilisestä illasta asti tosiaan vasta ihmetellyt koko järkkärimaailmaa, hurjasti juttuja, joista en mitään ymmärrä :D

   Poista
 2. Nami mikä karkkiväri :)
  Mua kiinnostaisi myös uusi kamera. Tästä postauksesta tuli vielä hirveämpi hinku. Ehkä huomenna kaupoille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on väriltään kyllä aika herkku :) Tänään oon hoksannut tuosta uusia juttuja, ehkä mustakin saadaan vielä hyvä valokuvaaja :)

   Poista
 3. Onpas suloinen järkkäri sulla! :D Ihan mieletön lahja! Hyvää syntymäpäivää muuten! :) Itseltä löytyy Nikonin Super Zoom-kamera, joka on myös tosi mainio kamera! :) Meille hankittiin se joskus vuosi sitten ja nyt vasta olen alkanut opttelemaan säätöjä, eli varsin hyvin on perusasetuksillakin tullut toimeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syntymäpäivä on vasta ensi viikolla ;) Hyvä kamera kyllä edesauttaa bloggaamistakin kummasti. Ihan huippua, kun saa mustasta kääpiösnautseristakin kuvia, joissa se näyttää itseltään, eikä mustalta karvapallolta ;)

   Poista

Lähetä kommentti