Bloggaajan haaste 31/31
Silmukan saalistus -blogin alulle saama Bloggaajan haaste 31 loppuu tänään. Tarkoituksena oli maaliskuussa postata jokaisena päivänä jotain tai ainakin 31 postausta maaliskuun aikana. 

Lähdin mukaan, sillä postausten väli oli pidentynyt ja jollain tapaa into blogin pitämiseen oli vähän kadoksissa. Enkä muuten kertaakaan koko haasteen aikana ole katunut mukaan lähtemistä! :) Olen äärimmäisen ylpeä itsestäni, että sain suoritettua haasteen kunnialla. Ajastettuja postauksia oli ehkä kymmenkunta, vaikka olin kuvitellut niitä tulevan hurjan paljon enemmän.Kuukauden suosituimmaksi tekstiksi Blogger kertoo postauksen, jossa esittelin virkattuja pupuja
Kauas siitä ei jäänyt kirjoitukseni lankahaaveistani
Osallistuin muutamaan haasteeseen esittelemällä bloggauspaikkani (kahteen kertaan) ja osallistumalla Blogigalluppi -haasteeseen. Nyt otan ja -haaste ei ehtinytkään tähän maaliskuhuun mukaan, mutta on vielä tuloillaan kyllä :) 


Käsitöitä ei juurikaan tainnut valmistua tämän haasteen aikana, mutta enpä ottanut sen suhteen mitään paineitakaan. Pienet vihreät junasukat tein alkukuusta, ja tänään on vielä edellytykset saada kahdet sukat valmiiksi, joten ei vielä lyödä hanskoja tiskiin ;) 

Paljastin blogissa myös tulevasta perheenlisäyksestä, Ajatuksia odotuksesta -postauksia pääset lukemaan tästä. Niitä on luultavasti tulossa vielä lisääkin ja ehdotuksia saa esittää, jos jostain tietystä haluaa kuulla. 

Kaikki bloggaajan haaste 31 -tekstini näet tämän linkin takaa. Hurjan ihanaa on ollut saada uusia lukijoita (kaikille kollektiivinen tervetulotoivotus!) ja blogiini tupsahtelee nykyään säännöllisesti myös kommentteja! Blogin kirjoittamisen (ja koko blogistanian) vuorovaikutteisuus on korostunut tämän maaliskuun aikana ja se on kyllä ehdottomasti antanut tosi paljon puhtia blogin kirjoitteluun :) Tuntuu siltä, että ihania uusia ihmisiä on tarttunut matkan varrelta mukaan. Olen myös itse liittynyt moniin uusiin blogeihin lukijaksi ja aktivoitunut kommenttien kirjoittelussakin. 

Kaikenkaikkiaan haaste oli mielettömän antoisa ja toivottavasti muillekin on jäänyt yhtä hyvä mieli :) 

Kommentit

 1. Ihan mahtavaa, että olet ollut näin hienosti haasteessa mukana!

  Ajatuksia odotuksesta-postaussarjasta tuli mieleeni, että olisi kiva lukea ajatuksiasi lapsen nimen suhteen. Onko nimiä jo mietitty? Mitä kriteereitä olette asettaneet nimen suhteen? Olisi kiva kuulla nimi-ajatuksia :)

  VastaaPoista
 2. Minä taisin löytää juuri nyt maaliskuussa tänne blogiisi :) mukava blogi!! Minusta on myös ollut mukava tämä bh 31 :)

  VastaaPoista
 3. Huh huh, aikamoinen urakka kyllä. Onnittelut onnistumisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kyllähän tässä pieni voittajafiilis tuli.

   Poista
 4. Hienoa! Bh31 selvitetty. Minustakin oli mukava haaste, vaikka pari kertaa tulikin postauksen jälkeen tunne että mitähän huomenna. Hyvä me kaikki! :)

  VastaaPoista
 5. Hienosti selvitty urakasta! Tänne oli kiva tulla jopa päivä katsomaan mitä kivaa olit kirjoitellut! ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti