Lankakauppaan pääsi hän!

Jei, ex tempore -reissut on parhaita. Niitä harvemmin enää aletaan perumaan, kun ne ihan just ennen toteutusta keksitäänkin! Lähdin siis ex tempore kaverin kanssa käymään Oulunkylän Lankamaailmassa ostamassa sukkalankaa ja puikot! 

Puikoiksi valitsin 3,5mm vaihtopäät Knitprolta, ihan koivua vain. Nyt voin perjantaina toisessa sokerirasituksessa "kilistellä" niiden kanssa sukkia, hih! 

Sitten ne langat. Niin, tiesin kyllä sukkalankaa etsiväni ja tietyn paksuistakin suunnilleen, mutta silti meinas mennä sormi suuhun lankoja katsellessa. Sen verran hyvät valikoimat on. Mukaan pääsi kuitenkin yhteensä viisi kerää Gjestal Maija -lankaa.


Tää on niin veikeä väri, etten osannut olla ostamatta. Se ei ole valkoinen eikä beige. Se ei myöskään ole harmaa tai ruskea. Eikä vaaleanpunainenkaan! Se on jotain kaikkea edellä mainittua :) Sellanen kiva puuterin sävy, hempeä ja ah, tykkään!


Toinen mukaan tarttunut väri on pinkki. Tää on jännän sävyinen myös. Se ei ole sellanen peruspinkki, eikä myöskään murrettu tai mitään sellaista. Tää on vahva, mutta hempeä.

Vaan nytpä mulla on sitten hieman paksumpaa sukkalankaa ja voin aloittaa jotkut kivat sukkaset! Aivan, mallihan mulla on vielä sittenki auki, kun en olekaan enää niin varma siitä Hovineidon ihanuudesta ;) Sen siitä saa, kun ei ole lankaa ja jää miettimään liikaa ;) 

Kommentit

  1. Ihania lankoja! :) Noista yhdistelemälläkin voisi tulla kivat sukat, vaikka siksak-raidoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kävi kans mielessä, että näistähän vois tulla vaikka ihan hauskat Olga-sukatkin :)

      Poista
  2. Onpa ihanat värit! Voi että miten kivat siksak- tai kolmio- tai piparireunasukat noista tulisikaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) linkkejä kivoihin ohjeisiin saa linkitellä ;)

      Poista
  3. Mulle tuli myös ensin mieleen, että nämä värit samaan sukkaan. :) Olgat OIS kivat! Ja nätit sävyt löysit! Perinteisesti olen tykännyt selkeistä väreistä, mutta ihmeesti on alkanut viehättää myös just tuollaiset epämääräiset murretut, jotka ei osaa päättää, ovatko lintuja vai kaloja. :)

    Hah, ohjeämpyily kuulostaa tutulta! Eilen törmäsin tosi romantilliseen paksulankapitsisukkamalliin, mutta enhän minä sen nimeä enää muista. Millaista mallia olit ajatellut? :)

    VastaaPoista
  4. Hui! Mua alkoi just jännittäää :O
    Me mennään tänään Mummokerhon kanssa Oulukylän Lankamaailmaan. Minä ensimmäistä kertaa.
    Mitenhän suuri laukku pitää ottaa mukaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh :) Miten sä olet lankavarastos kasannut ilman käyntiä lankamaailmassa? ;) Ja vastauksena sun kysymykseen: iso! :D

      Poista
    2. Joo saas nähdä miten suuri varasto on käynnin jälkeen ;)

      Mä oon piilottanut ne tuonne sohvan taakse ja pelkään, ettei sinne kohta mahdu enää mitään :O

      Poista
    3. Joo, sun tarttee ottaa siitä ovenpielestä kori, jonka voit täyttää langoilla. :) Ja siellä iskee runsaudenpula! Kirjoitat sitten blogiisi mitä ostit.. ;)

      Poista
  5. Todella ihana tuo puuterinvärinen :) maijaa minäkin olen kokeillut muutamia kertoja.. Jannea olisi kans kiva kokeilla, se on ilmeisesti vähän paksumpaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Janne on paksumpaa :) Mä päädyin Maijaan, kun Jannessa ei ollut ihan niin kivoja sävyjä, ainakaan siinä hyllyssä :)

      Poista
  6. Puuteri on ihana sävy! Joku romanttinen sukkamalli sopisi puuteriin hyvin, jotain hivenen pitsimäistä kuviota. Tarkemmin en osaa neuvoa ohjeita, itse kun osaan tehdä vain ihan perussukan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin myös jotain sellasta romanttista tuosta puuterista :) Sellasta oikein tyttömäistä :D Täytynee katsella, jos jotain kivaa löytäis :)

      Poista
  7. Iski lankakateus! Mun täytyy myöntää että olen käynyt vain kaksi kertaa elämässäni lankakaupassa, reilu vuosi sitten Fiinaneuleessa ostamassa äidille lahjaksi bambupuikkoja lentokoneeseen ja tänä vuonna ennen joulua novitan myymälässä ostamassa neonlankaa miehen pipoa varten. Muuten olen olen tilannut langat netistä tai ostanut ruokakaupasta novitan lankoja. :) Tämän takia en varmaan osannutkaan käsityömessuilla kuin vain hypistellä ja ihastella kaikkia erilaisia lankoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Mä oon opetellut asioimaan lankakaupoissa, kun ne on jotenkin niin kivoja hypistelykauppoja :) Muuten en siis shoppailusta välitä :D Valikoima on paaaaljon laajempi "oikeissa" lankakaupoissa ja mä en osaa ihan sokkona ostaa lankaa netistä :)

      Poista

Lähetä kommentti