Ajatuksia odotuksesta; osa 7

Minulta toivottiin/pyydettiin postausta raskaudesta ja sen tuomista ajatuksista. Hetken mietittyäni ajattelin, että se voi olla ihan hyväkin ajatus, sillä en ole mihinkään jäsennellyt näitä ajatuksiani kovin selvästi.

Edelliset osat löytyvät täältä

Oikeasta sivupalkista löytyy nyt kuva, jota klikkaamalla pääsee lukemaan kaikki Ajatuksia odotuksesta -sarjan postaukset.


Puhutaanko äitiysvaatteista? 

Kaikki hurjan kivannäköiset maksavat nimittäin maltaita! Tai ainakin kaikki "äitiysvaatekaupoista" ostetut. Onhan ne kauniita ja varmasti hyvälaatuisia, mutta en kyllä ala paidasta maksamaan yli 50 euroa. Siis paidasta, jota pitäisin vain raskaana. Oon ostellut tosi vähän äitiysvaatteita. Muutamia vaatekappaleita tuli ostettua tutulta, mutta aika vähän kuitenkaan varsinaisia äitiysvaatteita. Mä olin eiliseen mennessä uutena ostanut äitiyslegginsit ja pari toppia sekä yhden t-paidan. 

Eilen kävin kuitenkin Jumbossa H&M:llä, kun niissä ainokaisissa äitiyslegginseissäni oli reikä. Kissat on tosi mukavia, mutta jos ja kun ne nukkuvat sylissä, niin toisinaan ne leipovat jalkaa kynsien kanssa vahingossa. Joskus ne kynnet jäävät huonosti kiinni ja repivät mennessään jonkin langan rikki, jolloin housuihin tulee reikä. Äitiysfarkut tuntuvat epämukavilta nykyään. Luulen, että mulla on maha sen verran alhaalla, että äitiysfarkut ovat yksinkertaisesti aivan liian venymättömiä mun mahalle. Legginsejä oon tykännyt pitää ja niiden kanssa voi pukea tunikan tms ja näyttää joltain muultakin kuin homssuiselta ;) 

Ostin sitten legginsien kaveriksi yhden pitkän paidan, mekoksi väittivät, mutta paitana mä tätä vielä pitäisin. Ajattelin tulevaisuudessa ostaa muutaman samanlaisen, mutta eri kuosilla, niin voi sitten vähän vaihdella, ettei joka päivä tarvitse pukeutua ihan samalla tavalla. 


Mä en yleensä pukeudu mihinkään eläinkuosiin, mutta ehkä tää on tarpeeksi neutraali, eikä niin selvästi mikään kissaeläin, että menkööt nyt ;) Ensi viikolla ois perjantaina tarkotus lähteä miehen veljen tyttöystävän kanssa Helsinkiin, josko sieltä vaikka tarttuisi muutamat vaatteet vielä mukaan, ni ei tarvitse samoja ihan koko aikaa pitää :) 

Kommentit

 1. Nätti paita ja ihana maha<3
  Itsekkin ostin/käytin tosi vähän äitiysvaatteita, muutamaa paitaa ja mammafarkkuja/legginssejä.Kirppiksiltä löytyi hyviä ja loput hm:n kledjuja.Muuten mentiin ihan oman vaatevaraston voimin, alkuraskaudesta kun vielä piti piilotella masua käytössä oli tunikat ja viimeiset kuukaudet kun niin ylpeänä kantoi sitä mahaansa, meni kaikki muutkin. Toiset pistää valtavia summia noihin äitiysvaatteisiin( niin kuin kaikkeen muuhunkin), itse köyhdyin niiden takia tosi vähän, ja nekin vaatteet olen jo aikapäiviä sitten myynyt kirppiksellä eteenpäin. Ainoat, mihin mun mielestä kannattais panostaa, on imetysliivit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tällaiset mekot/paidat on siitä kivoja että nää menee luultavasti vielä raskauden jälkeenkin :) Mulla omat paidat ja topit on sen verran lyhyitä, että ne jää tän mahan kanssa auttamatta liian lyhyiksi (eikä niitä viitsi legginsien kanssa pitää muutenkaan ;) ). Mutta joo, en mä ehkä tän muutaman kuukauden ajaksi viitsi satoja euroja tuhlailla. :)

   Poista
 2. Ihana paita! :) Ja näyttää tosi mukavaltakin. Mamalicious:lla on kans edullisia ja kivannäkösiä äitiysvaatteita, kannattaa tsekata! Mulle muodostu loppuajasta ongelmaksi alkkarit, edes h&m:n äitiyspuolen alushousut ei viimesinä viikkoina sopinu :D Toppavaatteet tuotti kans ongelmia ja jouduinki ostaan Halpahallista miesten kokoa 54 olevat toppahousut :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo, jos tää talvi ois ollu erityisen kylmä ni oisin ollu vähän pulassa toppahousujen suhteen ;) Mutta eipä oo pahemmin tarvittu toppavaatteita :) Mamaliciouksen vaatteita oon kans katsellut, mut en viime kerralla löytänyt mitään erityisen kiinnostavaa. Ja ymmärrän tuon alushousutuskasi :D

   Poista
 3. Niin ja tosi ihana masu myös :) <3

  VastaaPoista
 4. ois muuten aika lyhyt mekko :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta voi kuule, mekkona myydään ;) Ja kyllä tää vesirajan peittää, kun alas asti vetää. Ja ilman mahaa.

   Poista

Lähetä kommentti