Huomionkipeyttä ilmassa

Eilen tuli käytyä taas kirpputorikierroksella, kun totesin ettei vauvanvaatteita ole vielä kovinkaan paljon. Suurin niiden toimittaja on ollut äitini, joka tuo jokaisella kyläilyreissullaan jotain pientä :) Kiersin samaiset kirpputorit, jotka mainitsin aiemmin kirpparipostauksessani. Paitsi, että se Secondhand Heaven jäi pois. Nyt löytyi selvästi enemmän poikavauvoillekin vaatetta! Ihan ensimmäisenä suunnistettiin Järvenpäähän ja sieltä tarttui mukaan jo paljon :) Murulasta myös yllättävän hyvin. Femmatoriltakin sentään jotain. Ja täytyy sanoa, että eilen sieltä sai jopa hymyn kassalla! 

Kotona sitten levittelin löytöni pöydälle ja eikös siihen yksi huomionkipeä kissa tullut nukkumaan kaiken komeuden keskelle ;) Olihan tuo aika hellyyttävä, ei sitä raaskinut poiskaan ajaa. Siinä se makoili ja käytti vauvanvaatepinoja tyynyinä. 

Kommentit

 1. Killi <3 Väkisin pitää olla mukana messissä. :) Pitää laittaa nuo kirppisvinkit korvan taakse seuraavaa etelänmatkaa varten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noissa mustissa eläimissä (meillä Bono ja Pörrö) on jotain omituista. Ne on jotenkin samanlaisia. Yhtälailla haluavat osallistua ja olla mukana, kun sitten näitä muun värisiä ei niin kiinnosta. Setäni kanssa joskus puhuttiin, sillä on ollut yksi musta koira ja muut kaikkea muuta, ni siinä mustassa oli kuulemma "jotain" erilaista ku niissä muissa :D

   Tosiaan, unohdin vastata sulle siihen edelliseen, että kirjotin tuollaisen vinkkijutun aiemmin! Ajatuksena oli, mutta se sitten unohtui.. Lahopää mikä lahopää :) Suosittelen ehdottomasti tuota Murulaa. Luulen, että sä saattaisit tykätä. En nyt muista minkä kokoinen sun tyttös on, mutta sieltä löytyy vähän kaikenkokoista vaatetta. Ja aina iltaisin tulee Facebook-sivuille päivitystä mitä löytyy ;)

   Poista
  2. Värillä on merkitystä! Olen huomannut saman raitakissoista! Kaikki tietämäni raitakissat ovat jollain tapaa erilaisia kuin muut. Ne ovat selvästi luonteikkaampaa ja villimpää sorttia, vaikka ihan samoja maatiaisia olisivatkin. Mielenkiintoista! :) En ole aiemmin ajatellut, että mustissa otuksissa olisi sama juttu :)

   Hah, mä taas tunsin itseni ihan pöntöksi kysyessäni! Olinhan minä sen postauksen lukenut joskus, mutta autuaasti unohtanut. :) Tosi kivan ja siistin näköinen paikka on tosiaan tuo Murula! Pitää yrittää muistaa se! :)

   Poista
  3. Mun mielestä tyhmiä kysymyksiä ei olekaan :)

   Meillä tuo vanhempi kisu on raidallinen, tosin ei kovin silmiinpistävän raidallinen. Ja se on kyllä tietyllä tapaa villimpi! Tosin mä oon pistänyt sen sukupuolen piikkiin, kun se on vähän tollanen prinsessa ;) Ja melko itsenäinen muutenkin..Vaikka toisaalta sitten rakastaakin nukkua mun sylissä, kun neulon :D

   Poista

Lähetä kommentti