Tietoiskuna vain tulin kertomaan, että lisäsin vasempaan sivupalkkiin painikkeen, jonka kautta voit helposti seurata blogiani myös Bloglovin' -sivuston kautta. 

Toistaiseksi en itse ole oppinut sitä käyttämään, koska Bloggerin lukijalistat toimivat kuitenkin melko hyvin ainakin mulla. Kirjauduin nyt kuitenkin myös Bloglovin'iin, joten saa nähdä, siirränkö blogien seuraamiset sinne :) 

Aurinkoista keskiviikkoa!

Kommentit

 1. Minä myös tykästynyt tähän bloggeri omaan listaan. Muutamia ei bloggerin blogeja seuraan bloglovinin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella monet valittaa bloggerin listasta, mutta vaikka se välillä takkuaakin, niin on helppo käyttää :) Ja onpahan kaikki samassa paikassa, oma blogi ja luettavat samalla sivulla :)

   Poista
 2. Hyvä hyvä :) Ite seuraan suurinta osaa blogeista Bloggerin kautta ja sitten osaa Bloglovingin kautta. Niin ja Facebookin oon kokenut tosi hyödylliseks blogien seuraus paikaks myös! Eli tykkään seurailla vähän siellä sun täällä :)

  VastaaPoista
 3. Itse en ole pystynyt liittymään blogeihin lukijaksi bloggerin kautta pitkään aikaan ja moni valittaa, että myös omaan blogiini ei lukijaksi pääse. Täytyypäs tutkia bloglovinia, että millainen se olisi. Kiitos siis hyödyllisestä postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, jos tästä oli jotain hyötyä! :D Mullakin blogger joskus kenkkuilee lukijaksi liittymisen kanssa, mutta toimii sitten kuitenkin..

   Poista
 4. Mä tykkään bloglovinista, ihan sen mobiiliominaisuuden vuoksi, koska usein tulee puhelimella lueeskeltua. Ja koska löytyy kaikki sitten samasta paikasta. Ja sitten fb:stä tulee eksyttyä aina ties minne... ;-)

  Mitä pidemmälle luen Heidi blogiasi, sitä enemmän vaan tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo Bloglovinin puhelinsovellusta kokeillutkaan.. Ehkä sitten kun vauva syntyy, tulee käytettyä enemmän puhelinta kuin tietokonetta, jolloin vois olla viksua siirtää seuraaminen puhelinystävällisempään sovellukseen..?

   Ja kiitos! Ihana kuulla, että tykkäät :) Mäkin oon sun blogia käynyt vaikka kuuuuuinka monesti selailemassa, hoksasin sen eilen illalla, kun piti tietty lähteä katselemaan, keitä tuli eilen tavattua :D Vaikka kaikkia nimiä ja kasvoja ei enää muistakaan / osaa yhdistää. :D Hatara pää...

   Poista

Lähetä kommentti