Uusi lattia makuuhuoneeseen!
Meidän makuuhuoneen lattia sai tässä yhtenä päivänä uuden ilmeen. Valitettavasti en hoksannut ottaa purkuvaiheesta kuvaa, että näkyis se edellinen, ruskea laminaatti. Sitä oli kuitenkin kosteusepäilyn takia purettu, joten tarvitsi saada uusi laitettua. Mies valikoi meille makuuhuoneeseen valkoisen laminaattilattian. Olohuoneessahan meillä on vaalean harmaa ja hoksattiin miten kivasti vaalea lattia tuo valoa. 

Vanhan laminaatin alta paljastui "ihana" 70-luvulta peräisin oleva muovimatto. Päälle levitettiin laminaatin alle laitettava muovijuttu ja eikun latomaan lattiaa kasaan. Tässä laminaatissa ei lukkoponttijuttu toiminut niinku esim. olohuoneen lattiassa, joten aikalailla meni naputteluksi ja koputteluksi koko homma. W  nukkui sitterissä melkein koko ajan, välillä heräsi ihmettelemään ja syömään. Sitten nukahti taas. Taitaa pikkumies tykätä hälinästä ja kolinasta :) Imuroiminen ainakin rauhoittaa pojan melkein heti ;) Taisin loppuraskaudessa imuroida päivittäin, niin ei mikään ihme, että on kiva ja tuttu ääni. 

Lopputulos on enemmän kuin ihana! Makuuhuoneen ilme on nyt tyystin erilainen, kun on enemmän valoa. :) Valkoinen lattia sopii myös täydellisesti tuohon laittamaani tapettiin. Yhdellä seinällä on vielä vanhaa tapettia ja se on kamala. Täytyy keksiä sille seinälle jotain. Todennäköisesti maalaan sen jossain vaiheessa. Tosin sitä ennen edellinen tapetti täytyy poistaa ja seinä tasoittaa. Ellei sitten antiikkilaastilla "rapata" se seinä ja maalata sitten päälle. Täytyy miettiä ja koittaa innostaa mieskin touhuun mukaan, se kun tuolla antiikkilaastilla osaa tehdä yhtä sun toista :) 

Miehellä alkaa opiskelut tänään! Pääsi hakemaansa paikkaan opiskelemaan ja hänellä(kin) on tiedossa alan vaihto :) On erityisen motivoitunut ja selvästi innoissaan, vaikka taitaa sitä vähän jännittääkin ;) Taidan itse koittaa alkaa tehtailemaan villasukkia, kun alkaa kutimet houkutella sen verran :) 

Kommentit

 1. Tuopa näyttää hyvältä :-) ja tapetti korostuu hyvin!
  Hyvää kouluvuotta "ekaluokkalaiselle" :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä. Valoisuutta tuli kilokaupalla lisää ja tapetti erottuu paremmin :) Välitän terveiset ;)

   Poista
 2. Onko toi vikan kuvan seinä tapettia? :o
  Wau, pikkusen magee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tapettiahan se :) Löytyi Bauhausista aikoinaan. Tykkään kans tosi paljon! :)

   Poista
 3. Näyttääpä lattia kivalta. Saiskos kuvia myös koko huoneesta kalusteineen uuden lattian kanssa? :)

  Haastoin sut:
  http://www.mintunmustaa.blogspot.fi/2014/08/haaste-syotyja-sanoja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytynee joku päivä kuvailla makkaria ihan kalustettunakin siis :) Se tuppaa meillä vaan olemaan se huone, johon ei niin oo panostettu esim verhojen jne osalta, mutta kyllähän se nyt asiansa ajaa... Kiitos vinkistä :)

   Täytyypä tutustua haasteeseen ;)

   Poista

Lähetä kommentti