Blogitapaaminen 30.10.2014Sain jälleen kutsun Lankamaailman blogitapahtumaan 30.10.! Nöyränä otin sen vastaan, on kunnia saada kutsu kaksi kertaa peräkkäin! Ja mikä ihana piristys vauva-arjen keskelle! 

Järjestäjänä oli taas Laura, joskin tällä kertaa Oulunkylän Lankamaailmasta oli otettu yhteyttä ja kyselty, josko päivämäärä laitettais lukkoon, kun viime keväänäkin oli niin kivaa. 

Mua jännitti tällä kertaa paikalle saapumista enemmän jättää miehet keskenään kotiin, mutta teki kyllä hyvää tuulettaa vähän omaakin päätä välillä. Jännitys oli kuitenkin niin suuri, että unohdin ihanan vaaleanpunaiseni (kamera siis) kotiin, joten paikan päältä ei ole mainittavia kuvia, mutta käy toki kurkkaamassa lisää kuvia In The Houze ja Sateenkaaria ja serpentiiniä -blogeista! Molempien linkkien takaa löytyy muuten myös osallistujalista!

Saatiin taas tietoa Lankamaailmasta yrityksenä, esittelykierros uuden järjestyksen saaneeseen myymälään (joka on muuten laajentunut myös käytävän toiselle puolelle!) ja sitten vielä istuttiin alas virkkaamaan ja rupattelemaan tai tehtiin ostoksia. 

Sponsoreina oli Huili-lehti ja Funny Deli (ah, se mustalla suolalla maustettu valkosuklaa!). Lankoja saatiin goodiebageissa, Jannea esim sukkiin, Matildaa virkkaushommeleihin, ihanaista merinovillaa, miniontelokudetta ja nyörimäistä lankaa. Myös heijastinlankaa oli paketissa. Pussista löytyi myös Lankamaailman Modernit klassikot -lehtinen, jossa on kivoja, simppeleitä ohjeita sukkiin, pipoihin, huiveihin ja sen sellaisiin ajattomiin neuleisiin. Mukaan sai vielä valita muutamasta koosta Knitpron ihanaisia, paksulla varrella varustettuja virkkuukoukkuja ja Knitpron Cubics, kantikkaat neulepuikot. Huisia! Vähän on tässä ollut taukoa noiden virkkuuhommeleiden jälkeen ilmassa, mutta eiköhän tällä paketilla ala inspiraatio löytymään ;) Langat polttelee, mutta en osaa valita mitä aloittaisin. Huomaattehan kuitenkin, että vaaleansininen kerä Matildaa on jo avattu. 

Oli hurjan kiva nähdä tuttuja ja uusia naamoja ja tutustua uusiin ihmisiin. Meitä oli neljä (!) vasenkätistäkin paikalla. Oikeakätisetkin saavat joskus melkein tuntea kuuluvansa vähemmistöön ;) 

Kiitos siis Lauralle ja Lankamaailman ihmisille järjestämisestä! Ja kiitos kaikille paikalletulleille, ilman teitä ilta ei varmastikaan ois ollut niin kiva kuin se oli :) 

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ 

(Kotiin kun pääsin, niin sain kuulla, että W oli nukkunut vain hetken ja sitten hoksannut, että äiti ei ole kotona. Kuulemma ihan selvästi oli aivoissa välähtänyt, että hei... jotain puuttuu. Itkuksihan se oli mennyt ja rauhoittui samantien, kun kuuli ääneni eteisestä. Raasu. Mutta oli kiva käydä jossain "pidemmällä" ilman W:a ja hieman tuulettua. Onnistuin jopa olemaan huolehtimatta ihan koko aikaa. Kotimatkalla tosin piti vähän hillitä kaasujalkaa, kun meinas olla kiire kotiin. ;) )

ps, Se arvonta on tulossa ihan pian!

Kommentit

 1. Oi vitsi! Ihanan kuuloinen blogitapaaminen! :)

  VastaaPoista
 2. Mä meinaan olla vähän kade... :) Kuulostaa niiiiin älyttömän kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy toivoa, et pääsisit mukaan seuraavaan tapaamiseen! :)

   Poista
 3. Kuulostaa aivan mahtavalle! Pääsisinpä mäkin joskus vastaavanlaiseen =)

  VastaaPoista
 4. Ai ku musta oli kiva, että sä pääsit tulemaan. Tekee varmaan ihan hyvää päästä viettämään yksi aikuisten ilta, niin jaksaa sitten taas touhuta pienen miehen kanssa kotona. Oli kiva nähdä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, teki kyllä hyvää :) Muutenkin on kontaktit aikuisten ihmisten kanssa niin vähissä, että melkein piti skarpata ;) Ja tosiaan oli kyllä kiva nähdä suakin!

   Poista
 5. Hienoa, että pääsit tuulettumaan! Se onkin tärkeää, että jaksaa taas murujen kanssa viihtyä. Itse muistan , miten vaikeaa oli lähteä edes kaupassa käymään ilman pientä, kun huoli pärjäämisestä oli päällä... Mutta hyvin se aina meni, ja kyllä miesväki ottaa vastuun, kun annetaan mahdollisuus:)
  Lisää vaan "hemmottelua" mielelle ja kropalle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä nuo pärjää ja hyvin menee. Kauppareissuja oon sentään tehnyt yksinäni ja silloin en kauheasti edes huolehdi (enää). Kovin paljon tilaisuuksia itsensä hemmotteluun tai vastaavaan ole tilaisuuksia, kun ei ole mitään mihin mennä :D Ja kun pikkumies ei oikein pulloa huoli, ni asettaa sekin omat rajoitteensa. Mutta hiljalleen... :) Odotan tuon kasvavan leikkipuistoikään, ni sieltä saattaa äitikavereitakin tulla ihan vahingossa :)

   Poista
 6. Ihanan kuuloista, eihän tuollaisesta voi olla saamatta ihan älyttömiä inspiksiä! :) Mäkin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti