Tammikuun sukat vol2

Tammikuun sukkasaldoon valmistuivat myös toiset jämälankasukat. Nopeasti tulivat, kun alkuun pääsi. Varresta jäi melko lyhyt, koska lanka ei olisi riittänyt raidottaen pidemmälle. Pieni kirjoneulekokeilu varressa. Onnistui se, vaikka ei ihan niin hyvin kuin olisin toivonut. Täytyy joskus kokeilla uudelleen, jollain oikealla kuviolla.

Magic looppaaminen neljällä kerällä meinasi tuottaa harmaita hiuksia, mutta säännöllisellä lankapussien kierittelyllä siitäkin selvisi ihan kivasti. Lankoja en katkonut välissä, joten ei ollut liiemmin pääteltävääkään. Se on raidallisissa sukissa kurja homma. Näin pienillä raidoilla mukana kuljettaminen käy kätevästi, ku langanjuoksut eivät ole pitkiä. Leveämmissä raidoissakin pitäisi vain jaksaa kieputella lankoja toistensa ympäri, mutta iisimpää silti kapeiden raitojen kanssa.

Lankana Novitan 7Veljestä.

Nämäkin päätyvät pukinkonttiin..... 

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitti :) Mäkin tykkään.. Melkein harkitsen omaan käyttöön ottamista :D

   Poista
 2. Onpas ihana väriyhdistelmä :) Itsekin (pakon sanelemana, kun kaikissa alkoi olemaan kantapäät rei´illä) olen neulonut villasukkia, ihan unohdin miten nopeasti niitä neulookaan :D Ja minäkin kokeilin kirjoneuletta, vaatii vielä harjoitusta ;) Mukavaa sunnuntain jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, eihän niihin kauaa aikaa mene, jos tekee vähänkään paksummasta langasta :) Hyvää sunnuntaita sinnekin!

   Poista
 3. Kivat värit! Hirmu söpö tuo kirjopisteraita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vähän piti kokeilla, miten onnistuu...

   Poista

Lähetä kommentti