Uudelle vuodelle yksi tavoite

 
 
 
 Onpas säätämistä tällä olohuoneen toisella tietokoneella koko bloggaaminen :D Huh, täytynee joku päivä ihan oikeasti avata tuo oma läppäri, että pääsee lisäilemään muitakin kuvia, kuin Instagram-räpsyjä :)
 
Meillä on lähdetty ryömimään :) Vauhti ei vielä päätä huimaa, mutta eteenpäin mennään ja monia metrejä :) Konttausasentoon noustaan ja siinä keikutaan, verhoja täytyy päästä heiluttelemaan, koirien jutut on superhauskoja ja niin edelleen :) Kohta saan juosta perässä. Toistaiseksi saan edelleen juoda aamukahvini, vaikkakin täytyy koko ajan vahtia ;) Nytkin on mun lankajemmakaapilla :D
 
Käsityörintamallakin on tapahtunut, mulla ois tuossa kuvaamista vaille kaksi paria sukkia sekä pari virkattua mattoa.
 
Ennen uuttavuotta päätin, että vuonna 2015 neulon joka kuukausi ainakin yhdet sukat. Tavoitteena on siis tehdä 12 paria sukkia tänä vuonna. Huomasin Instagramissa, että monella on sama tavoite :) Hassua, ehkä ensi vuodesta tulee erityisen sukkaisa kaikin puolin!
Otin pienen varaslähdön ja välipäivinä tikuttelin yhdet jo. Toisetkin valmistuivat heti tammikuun alkuun, joten oon jo ihan hyvällä mallilla. :) Sukkalankavarastoja täydensin yhdellä kerällä, josta kyllä riittää hyvin, kun keksin hauskan tavan käyttää jämälangatkin :) Mutta niistä lisää sitten sukkapostausten yhteydessä :)
 
Oikein hyvää tätä vuotta siis kaikille!Kommentit

 1. Ootpa ollut ahkerana. Jämälankojen tuhoamiseksi suosittelen helminauhasukkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, joo, täytyy kokeilla niitä piakkoin. Mutta toistaiseksi jämälangat on olleet sen verran suuria eriä, että on pystynyt raidottamaan :)

   Poista
 2. Vitsi tollane sukkatavoite ois kiva. Luulen vaa että kaikkien muiden tavotteiden lisäks mitä blogiin laitoin ni vois olla että en pääsis tavoitteeseen :D Jos sulla on haasteita saada sukille koteja ni täältä löytyy yksi ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvä tavoite - itsekin innostuin (kuten tiedät) neulomisesta taas piiiitkääästäää aikaa... Ekat valmistui kolmessa illassa ja toiset on jo puoliksi valmiit (lue: toinen sukka jo valmis ja toinen alkutekijöissään). Kiitos hyvistä vinkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä vain :) Hyvä vauhti sulla ollut kuitenkin jo nyt!

   Poista
 4. Tavoitteita on aina hyvä olla, ja tämä sun tavoite on varsin hieno! Kiva nähdä millaisia ihanuuksia syntyy puikoilla vuoden mittaan. Ja niin söötti tuo teidän pieni ukkeli, kohta mennään ja lujaa äitiä karkuun, kokemusta on. Ihanaa alkanutta uutta vuotta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Mä oon melko huono asettamaan itselleni tavoitteita ja vielä huonompi pysymään niissä, mutta ehkä tää tästä.. :) Ja kyllä, kohta pääsen juoksemaan ;)

   Poista
 5. Voi että! Ihana pieni mies teillä. <3 Ihan superhyvää vuotta teidän koko perheelle!

  Mullakin on joku ihme sukatus menossa! Ja jämäjoulukalenterista jäi vähän lankoja yli, joista tekisi mieli tehdä – mitäs muutakaan – kuin jämäsukat. Sitä ideaasi odotellessa siis ;) Mulla oli aikomuksena neuloa kaikki nöttöset vaan peräkkäin, sitä en ole tainnut vielä ikinä tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä idealta neuloa ne nöttöset peräkkäin! Voisithan vaikka sokkona aina arpoa seuraavan nöttösen? :) Mun idea on vain raidottaa :D

   Ja superhyvää uutta vuotta sullekin! :)

   Poista
  2. Vitsit, silleen mä taidan tehdäkin. Ne ovatkin sopivasti pussissa, joten nappaan vaan käsikopelolla seuraavan. Just näin! :)

   Ja kiitos, tämä vuosi on kyllä tähän mennessä ollutkin aika killer. Edellinen loppui jouluviikolla valmistumiseen ja tälle vuodelle on luvassa vaikka mitä kivaa.. en voi valittaa. :)

   Poista
  3. No niin! Kuulostaa jännältä vuodelta siis :) Ja onnea valmistumisesta!

   Poista

Lähetä kommentti