Huopatossut tulossa..


Ensimmäiset huopatossuset ovat juuri tällä minuutilla pesukoneessa pyörimässä. 

Hauskasti sattui, kun ostin Novitan Joki -lankaa, sitä oranssia ja katsoin kyllä, että kerän sisällä on muutakin väriä. Liukuvärjätty siis, kivaa! Kuitenkaan mistään ei käynyt ilmi, kuinka suurista juoksuista onkaan kyse... Aloitin kerät sisältä ja se kerän päällä oleva kauniin oranssi jäi siis puuttumaan koko sukista... Tai no, onhan sitä tuolla varressa ihan tosi vähän. Ei nyt ihan putkeen mennyt tämä. Ensi kerralla täytynee katsoa Novitan sivuilta ensin, miten nuo värit nyt menevätkään. Oli myös hassua löytää kerästä sinistä väriä.. 

No, eiköhän näistä tossut saada. Ei ihan kauheasti jää harmittamaan, jos epäonnistuu tuo huovutus pesukoneessa, kun ei näistä niin kivan näköiset nyt sitten tullutkaan. Palailenpa valmiiden tossujen kanssa sitten astialle :) 

Kommentit

 1. onhan noissakin kivat ruskan värit... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on... Mutta ei tullu sen väriset ku suunnittelin :)

   Poista
 2. Ihan hauskat värit :) Millä mitoilla ja silmukkamäörillä teit nää? Mulla on suunnitteilla myös aikuisten huopatossujen teko seuraavaksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje on sieltä Lankahelvetti-blogista :) Varrellisten huopatossujen ohje. Silmukoita varressa 40 (kaksinkertaista 7Veikkaa) ja huopatossussa 48 :) Kurkkaa sieltä blogista ohje, tosi simppeli :)

   Poista
  2. Ai tää on just se ohje! Joo käyn kurkkaamassa :) Kun vielä kerkiäis lankakauppaan joku päivä...

   Poista
  3. Juu, tää on se :) Onko teillä päin joku lankakauppa? Mä suosittelen Oulunkylän Lankamaailmaa, jos et vaikka oo ollu vielä tietoinen :) Voidaan vaikka tehdä treffit sinne joku päivä! Mä pääsen kätevästi junalla siihen :)

   Poista
 3. Toivottavasti huopatossut onnistuivat :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti