Vouvray-huivi
Syy viime viikkojen blogihiljaisuuteen on tässä! Ostin kaveriltani langat (Wollmeisea) pari viikkoa sitten ja siitä lähtien oon joka ilta tikuttanut menemään kuin viimeistä päivää. Enpä muista milloin ois viimeksi tän kokoluokan huivi valmistunut näin nopeasti.. 

Huivin malli on siis Vouvray
Ohjeen kuvissa huivi on mustavalkoien, eikä puhuttele juuri yhtään, mutta muiden projekteja selatessa jotenkin kolahti :) Lisäksi huivini ovat nykyään joko keltaisia tai muuten kirjavia, niin olihan jo tarvekin vähän neutraalimmalle huiville. 

Koskapa lankani on ohuempaa kuin ohjeessa, tein myös pienemmillä puikoilla ja muutenkin vähän muokkasin. Ohjeessa viimeinen raita on kontrastivärillä tehty silmukannostoraita, mutta halusin harmaan olevan pääosassa huivissa, joten tein viimeiseksi harmaan raidan. Silmukoita oli viimeisellä kierroksella reippaasti yli 400 ja huivilla siipiväli.. paljon! Ei meinannut neljä pingotusalustana käyttämääni jumppa-alustan palaa riittää. 

Huivi ei ole erityisen "syvä", mutta ei haittaa. Pituutta piisaa niin, että voi kietoa juuri sen verran kaulan ympäri, että lämmittää :) 

Oon hurjan tyytyväinen! 

Kommentit

 1. Tää on ihana, mut tahdon nähdä vielä kuvan ku tää on sun kaulassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun oiskin niin helppoa :D Tarttisin jonkun hovikuvaajan.. Vaan ehkä saan näpsäistyä Instagramin puolelle jotain.

   Poista
 2. Aivan ihana! Uteliaana odotin että saat valmiiksi ja näen lopputuloksen - aivan mahtava väriyhdistelmä! Oli niin hauska tuo pingotuskuvakin... :)
  Ja apuri oli taas paras mahdollinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kyllähän tuo apuri yritti olla avuksi ;) Heilui vaan vähän liikaa.

   Poista
 3. Ompas aivan älyttömän kiva huivi! Toimii minusta todella hyvin värillisenä - mutta miksei myös mustavalkoisenakin. Malli meni Ravelryn jonoon välittömästi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikös olekin aika kiva! Sun toteutusta siis odotellen... :)

   Poista
 4. Mä tykkään kyllä just tällasista matalista ja pitkistä huiveista, ne onhelpompi kietasta kaulalle jotenkin :) ihana huivi tuli. Jännä, mutta toimiva värivalinta! Hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos :) Mulla on ollut lähinnä vain syvemoiä huiveja, ni sen takia oudoksuttaa tää huivin mataluus. Mutta tosiaan sen saa kyllä ihan tarpeeksi kiedottua kaulan ympäri. Värivalinta oli musta aika onnistunut. Tosin jäi mietityttämään, jos tekisi samanlaisen paksummalla langalla ja esim. harmaa/valkoinen tms ei niin suurella värierolla..

   Poista
 5. Suunnattoman ihana ja kaunis huivi!

  VastaaPoista
 6. Kannattaakin olla tyytyväinen, ihan hurjan hieno huivi :)

  VastaaPoista
 7. Onpa hieno huivi! Ihanat värit! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti