Pinkki reikähuivi


Joo, lievästi hurahtanut huiveihin vaihteeksi. Ihan hyvä niin, sillä huiveja ei kai koskaan voi olla liikaa. Tämän(kin) huivin tein omasta päästäni, jaksottaen reikäkerrokset ja sileän neuleen eri tavalla kuin edellisessä huivissa (johon myös ohjetta rustailin ja se löytyy täältä).

Lankana Wollmeise ja ah. Se ei vaan petä. Melkein kaiken sainkin käytettyä tähän. Ihan pieni nöttönen jäi jäljelle. 

Huivin siipiväli on enemmän kuin edellisen huivin, mutta mittanauhaa ei löydy mistään, joten mittailut jäi nyt väliin. Reikäkerroksia tein kaksi, ensimmäisen kapeampana ja toisen pari kerrosta leveämpänä. Reunan neuloin ainaoikeaa ja tällä hetkellä se näyttäisi jopa pysyvän suorana paremmin kuin edellisen huivin reuna. Nyt kerroksia on pari enemmän. 

Seuraavaksi onkin tulossa jotain pienitöisempää, jos vain saan onnistumaan piiiitkän tauon jälkeen. Ajanpuute on myös ongelmana, nimittäin tuo pieni tirriäinen on muuttanut unirytmiään tässä yksiin päiväuniin siirtyessä aika reippaasti taas ja oma aika iltaisin on hieman hukassa :) 

Lopuksi vielä kuva kuvausassistentista, joka vähintäänkin roikkuu lahkeessa ;) Totesin sen epäkäteväksi ja nappasin pojun syliin, jossa sitten avusti noiden oikeiden kuvien ottamisen kanssa. Kommentit

 1. Ihana väri! joku tällainen huivi olis kiva tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin tää väri on aika huikea :) Tällaisille perushuiveille on aina tarvetta.. Muutama variaatio vielä kummittelee takaraivolla, saas nähdä mistä ja milloin teen taas huivin :D Nää on niin helppoja, tarpeeksi aivottomia :)

   Poista
 2. Mulla tulee kesälomalla kiire jos sä näitä ihania huiveja tähän tahtiin putkauttelet :D (ajatuksena tehdä sun ohjeella huivi kesälomalla, kunhan saan anopilta "henkistä" apua). Kutominen/neulominen kun on vielä vähä hakusessa varsinkin ohjeitten osalta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, sori :D Tiedätpä ainakin sitten mimitä lomalla teet ;) Eikä nää ole vaikeita lainkaan, oon ihan varma, että onnistut :)

   Poista
 3. Huippuhieno - ihana väri ja assistentti on aivan suloinen. Nuo silmät <3

  VastaaPoista
 4. Ihana <3 Heh hassun hauska tuo vika kuva, saa hymyn huulille =)

  VastaaPoista
 5. Kyllä onkin pirteä huivi! Wollmeise on tosiaan ihanaa, mullakin valmistui siitä juuri paita :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mä en oo vielä koskaan neulonut itselleni paitaa.. Wollmeisesta oon kyllä pikkumiehelle yhden neuleen tehnyt. Varmasti ihana!

   Poista

Lähetä kommentti