Sophie's Universe cal 2015
Muutaman kaverin projekteista innostuneena aloitin minäkin oman Sophie's Universen. Sain kummitädiltäni  tuossa talvella (vai olikohan se jo syksyllä...) virkkauslankaa, joka on odottanut sopivaa innostusta, aikaa ja projektia. Tässäpä sellainen sitten on.

Tähän mennessä oon tehnyt kerrokset 1-24. Teen tosiaankin ohuesta virkkauslangasta puikolla 1,5mm. Saas nähdä mimmoinen tästä syntyy. Oikeastihan ohjeesta tulee peitto. Tästä ei kylläkään, kun jää pienemmäksi. 

Ajattelin ensin, että ei ole yhtään kiva tehdä noin pienellä koukulla ja ohuella langalla, mutta  väärässäpä olin. Tällaisen virkkaaminen on ihanaa vaihtelua sukkien ja huivien neulomiselle. Muutamia huivi-ideoitakin on korvan takana, mutta langat uupuu (ja samoin rahat niihin lankoihin :D ). Oon suunnitellut myös, josko uskaltaisin aloittaa jonkin kivan neuleen neulomisen.. Vaan enpä ole vielä senkään suhteen edennyt ajatusta pidemmälle. Syssymmällä sitten! 

Kommentit

 1. Tosi kaunista! Tuo lanka on todella ohutta, joten aikamoisen haasteen otit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo.. :) Tavallaan sama se on millä langalla ja koukulla tekee, tulee vain eri kokoinen.

   Poista
 2. Miten tuo systeemi tuossa Sophie's Universalissa toimii? Itseäni kiinnostaisi just joku tällanen projekti, jossa tulee joku tietty osa johonkin tiettyyn aikaan, mutta kun ei ikinä jaksa alkaa perehtymään tarkemmin niin jää aina välistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis tuolla on jo julkaistu ties kuinka monta osaa, jossa on aina muutamat kerrokset kerrallaan. Esim Part 1 sisälsi kerrokset 1-8. Tällä sivulla (http://www.lookatwhatimade.net/crafts/yarn/crochet/sophies-universe-cal-2015/page/3/) esim on linkki siihen ensimmäiseen osaan ja siitä sitten jatkaa vain. Mulla on puhelimessa selaimessa koko ajan auki oikea sivu, niin ei mee aina aikaa etsimiseen :)

   Poista

Lähetä kommentti