Mökkielämää


Meillä on mökki!

Tai no, piharakennus. Mies ja isänsä rakensivat sen mökin pihaan. Pihaa on ainakin 50m etupihaa ja 50m takapihaa, siinä välissä on talo, "iso mökki". Vanha talo, jonka mies ja isänsä on kunnostaneet lähes kokonaan, yläkerta on vielä remontoimatta. 

On kuulkaas uusi keittiö, vanha puuhella, sisäsuihku ja -vessa (ihan huippu juttu lapsen kanssa!), iiiso terassi ja vaikka mitä. Toki oikea rantasaunakin löytyy. 

Meidän mökki on ihana. Siis se piharakennus. Siellä on iso parisänky, pinnasänky, vaatekaappi, jääkaappi, pakastin, apupöytä, 4h ruokapöytä, puinen sohva, tavallinen sohva, pari nojatuolia ja sohvapöytä, eikä silti ole ahdasta. 

Olin aivan haltioitunut, kun juhannukseksi mentiin mökille ensimmäistä kertaa ja näin meidän mökin. Tänään ollaan taas lähdössä mökille, tällä kertaa viikoksi! Miehen on tarkoitus auttaa mm. portaiden ja meidän mökin terassin kanssa. Nyt on luvattu parempaa ilmaakin kuin juhannukseksi, joten ehkäpä saan sittenkin kaivettua kamerani esille ja kuvailtua hieman parempia otoksia kuin nämä tähän pieneen kollaasiin räpsäistyt kuvat. 

Netti siellä ei oikein toimi, hyvä että puhelinkenttää on. Joten some-pimennossa ollaan. Palaillaan astialle, kunhan kotiudutaan taas.

Aurinkoista viikonloppua <3

Kommentit

 1. Kuulostaa niin ihanalta! Hyvää lomaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa reissua! Mekin juuri kotiuduimme viikon mökkeilyltä, on siinä kyllä jotain todella rentouttavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä on :) Kotiympyröistä pois lähteminen on kyllä virkistävää :)

   Poista

Lähetä kommentti