Pari mattoa taas..
Hip hei. Taas on koukuttu menemään niin vimmatusti, että :) Sain äidiltäni "jämäkuteita" ja niistä sitten virkkasin pari mattoa. Kaksivärisen myinkin jo, harmaa jää mietintään, jääkö kotiin vai löytääkö sekin uuden kodin :) 

Jännästi harmaasta tuli paljon tiukempi (ja sen takia myös vähän pienempi), vaikka koukku on sama (10mm) ja kudekin on samaa. Käsiala kai sitten jalostui sen verran, että toisesta matosta tuli tiukempi. 

Malli ja ohje on blogista Lämmin ilo

Vielä olis kudetta jäljellä, mitähän seuraavaksi keksisin :) 

ps. Lämpimästi tervetuloa te muutamat uudet lukijat! 

Kommentit

 1. Todella kauniit matot! Mulla olisi tarkoitus kesän aikana virkata pyöreä matto keinutuolin alle. Mallia en ole vielä päättänyt, jokin helppo se pitäisi kuitenkin olla. :) Juhannusruusu-mallilla olen virkannut aiemmin, ja se oli aika kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole juhannusruusua koskaan vielä virkannut. :) Kauhavan Kangasaitan sivuilla on paljon ihania ohjeita, mä ajattelin kokeilla seuraavaksi ehkä Asteri-mattoa :)

   Poista
  2. Mä en ole juhannusruusua koskaan vielä virkannut. :) Kauhavan Kangasaitan sivuilla on paljon ihania ohjeita, mä ajattelin kokeilla seuraavaksi ehkä Asteri-mattoa :)

   Poista
 2. Ja kohta tuo kaksivärinen ihanuus on meillä :)

  VastaaPoista
 3. Hauska matto, mulla on listalla tehdä muutama matto, taidan kokeilla tätä ohjetta :))

  VastaaPoista
 4. Ihania mattoja! :) Minäkin liityin lukijaksi, vaikka oon seurannu blogias jo iät ja ajat, näemmä en vaan oo virallisesti ollut lukija, syystä tuntemattomasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tervetuloa ihan viralliseksikin lukijaksi :)

   Poista
 5. No ompa vain ihania. Toi kaksvärinen etenki on tosi veikeä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti