Blogitapaaminen Ogelissa

Sain yllätyksekseni tänäkin syksynä kutsun blogitapahtumaan, joka järjestettiin Lankamaailman (ensimmäisessä) liikkeessä Helsingin Oulunkylässä. 

Alkukilistelyiden jälkeen Lankamaailman kehityspäällikkö ja väriterapeutti Merja Lieppinen kertoi meille lyhyehkösti eri värien vaikutuksesta alitajunnan kautta käyttäytymiseen. Sen jälkeen Lankamaailman markkinointipäällikkö Elina Urmas kertoi syksyn uutuuslangoista ja -materiaaleista, joita ovat mm nokkonen, juutti ja kierrätysvilla. Myös heijastinlanka pitää pintansa tänäkin vuonna.

Uutuuksista minua kiinnosti eniten Onion Nettle Sock Yarn. Siinä on 70% superwashvillaa ja 30% nokkoskuitua vahvistamassa. Puikkosuositus on 2,5mm. Lanka tuntuu ihanan pehmeältä ja mietinkin, että raaskiiko siitä sukkia tehdä, mutta täytyy varmaankin kokeilla. Värit ainakin ovat herkullisia! 

Muutamalta jo kuulin, että ujous veti hiljaiseksi -samoin minut! Mutta ei se haittaa, hauskaa taisi kaikilla olla joka tapauksessa :) 

Jokin aika sitten haaveilin Regian Arne&Carlos -langasta. Siitä ns. valekirjoneuleesta ja päätinpä sitten ostaa sitä pari kerää kotiin mukaan, josko saisin sen sukkajumin selätettyä. 

Käy toki kurkkaamassa muidenkin paikallaolleiden kirjoitukset allaolevista linkeistä:

Kommentit

 1. Toi Regian sukkalanka on kiva.

  VastaaPoista
 2. Oli kiva nähdä :) Mun on kans pitänyt kokeilla tuota Arne&Carlosin valekirjolankaa, mutta olin ennättänyt asian jo unohtaa - kiitos muistutuksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain :) Mäkin aikani haahuilin sukkalankahyllyillä ennenku muistin mitä halusinkaan :D Siellä muuten oli 50g ja 100g keriä :)

   Poista
  2. Tikutapas äkkiä noista sinun keristä sukat niin nään millaiset tulee :)

   Poista
  3. Täytyy koittaa juu! Ehkäpä nyt illalla aloitan, kun poika menee nukkumaan :)

   Poista
 3. Hej ! Kiitos mukavasta seurasta! Tosi ihana tapahtuma!
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 4. Mukava oli tavata ja löytää uusia blogeja katsottavaksi.

  VastaaPoista
 5. Oi tuota Arne ja Carlos lankaa olen itsekin haaveillut hankkivani. Ehkäpä vielä joskus. :) Ja pitääkin tuonne Lankamaailmaan suunnata vielä seuraavan kolmen viikon aikana vielä kun olen töissä. En vieläkään ole saanut aikaiseksi matkustaa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, Ai et oo vielä käynyt? Kyllä suosittelen :)

   Poista
 6. Oli kiva tavata, tosi onnistunut ilta! :)

  VastaaPoista
 7. Vitsit miten vekkuli ilta oli! Oli kiva tavata! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti