Lauantaiaamun leipäEnpä ollut ennen leipää leiponut. Sämpylöitä toki, mutta nehän eroavat merkittävästi oikeasta leivästä ;) Pieni ihana -blogissa (joka muuten on yksi lempiblogeistani), oli jo aikaa sitten ohje "maailman kauneimpaan ja helpoimpaan leipään". Enkä kyllä mene kieltämään, ulkonäkö on kaunis ja teko erittäinkin helppoa. Käykää kurkkimassa ohje omiin kirjanmerkkeihin täältä. Kyllä tuli niin hyvä vaimo -fiilis, kun kannoin liinan sisällä olevan itse tehdyn, uunituoreen leivän pöytään.

***

Kappa-huivi edistyy, viimeinen väri on neulottavana. Muutamia ompeluksiakin olen tehnyt, vielä kun saisin kuvattua ne kunnolla, niin päätyvät tännekin asti. Alkuviikko meni äidilläni kyläillessä ja tänäänkin on illalla ohjelmaa! Vähän meinaa jännittää, mutta viime kerroillakin on mennyt kivasti, joten jännitys lienee turhaa. Lähipäivinä saatte tietää, mistä tällä kertaa on kysymys.

Kommentit

 1. Onpa hyvän näköinen leipä! Ja se tuoksu - ihan tulee tänne asti :) Nam nam - sanoi varmasti pikku-W :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää herkulliselta. Pitänee kokeilla itekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen :) Oli todella hyvää ja helppoa! Ensi kerralla taidan laittaa siemeniä joukkoon.

   Poista
 3. Ah, ihanan näköinen! Kiitos maininnasta ♥ Pääsin kommentoimaan vasta nyt, kun mulla on viiden viikon ajalta lukemattomia postauksia kaikissa seuraamissani blogeissa ja tänään yritän päästä ajantasalle vapaapäivän kunniaksi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanaa vapaapäivää sulle! Muista rentoutua myös ;) Mulla ois kans kiinnikurottavaa lukemisissa ja kommentoinneissa, mutta aika tulee vastaan. W:n ollessa hereillä ei kauheesti pysty keskittymään. (Paitsi nyt, kun leikkii imurilla :D )

   Poista

Lähetä kommentti