Mitä kuuluu?
Tiistaihuomenta kaikille! Mitä kuuluu?

Hieman tunnelmakuvia viime viikolla aloitetusta piposta. Pipo oli tarkoitus saada W:n päähän ja siinä onnistuinkin. Jopa niin hyvin, että valmis pipo on käytössä koko ajan, nytkin päiväkodissa mukana, joten valmiista ei vielä ole kuvia. Vähän aikaa joudutte vielä siis odottelemaan.

Viime viikonloppuna puikot ei pysyneet kädessä ollenkaan. Syynä oli kuumetauti, joka iski sekä W:lle että minulle. Molemmilla kuume kesti 2vrk ja nyt jäljellä on ikävä yskä, niinkuin kuulemma ainakin tsiljoonalla muullakin lapsella ja aikuisella. W oli jo eilen päiväkodissa, kun alla oli kaksi kuumeetonta päivää ja virtaa riitti kuin pienessä kylässä. 

Eilen W oli myös ensimmäistä kertaa päiväunienkin ajan tarhassa. Oli mennyt hyvin. Aamupäivällä olivat käyneet ulkona kävelemässä läheisessä metsässä. Minä kotona tietenkin työpaikkailmoituksia selatessani panikoin, että miten ne nyt pärjää ja voi että ja oi voi. Lähti nimittäin itkien kotoa ja perillä oli sitten suuttuneena tepastellut omaan ryhmään, isänsä heippa-toivotuksille oli huutanut "Ei!". Noh, hyvin oli siis kuitenkin mennyt ja tänään voin itse olla (ehkä) rauhallisemmalla mielellä ja saada asioita hoidettua, joita W:n kanssa ei pysty hoitamaan :) Ehkä neulonkin, olis yhdet jo valmiiksi epäonnistuneet pöllölapaset tulossa ainakin. Se epäonnistuminen ei kuitenkaan haittaa, jos kädessä pysyvät, koska omaan käteen ne tulevat kuitenkin. Saapa nähdä :)

Kommentit