Kirjoneuletta vaihteeksiKirjoneuletta pukkaa.

Innostuin aiemmin jo haaveilemaan uusista kirjoneulelapasista, mummoni yli 10v neulomat lapaset kun alkavat valitettavasti olla pian loppuun kulutetut. En ole mikään lapasten neuloja, sukat soljuvat puikoilla paremmin, mutta kokeillaan nyt sitten. 

Ohjeen löysin blogien syövereistä, Ystävän lapaset. 

Näitä tehdessä on tullut opittua uutta mm. lankadominanssista, aukkopeukalosta, silmukoiden luomisesta neuloen, langanjuoksujen sitomisesta ja ties mistä. 

Minulla on melko suuret kädet ja näyttääkin siltä, että saan jatkaa lapasia vielä hieman, jotta sopivat paremmin. Omaan käteen nämä on tarkoitus kuitenkin saada, joten työn jäljen ei ole pakko olla ihan priimaa. Hieman tuo kirjoneulekin varmasti tasoittuu, kun saan lapaset valmiiksi ja höyrytän ne. Toivottavasti ainakin!

Mitä sinulla on juuri nyt puikoilla? 

Kommentit

 1. Tosi kauniit! Pitää varmasti ensi talveksi itsellekin neuloa jotkut ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä aika kivat! Harmi vain, kun mulla on normaalia isommat kädet, niin joutuu yleensä vähän kikkailemaan, että saa kivat. Etenkin jos on jotain tiukentavaa kirjoneuletta tai kuviota. :)

   Poista
 2. Ihanat lapaset tulossa :) ja huomasin, että kaikkee muutakin ihanaa tullut sun blogiin. Olen ollut taas vähän laiska blogien lukija, mutta pitää taas ryhdistäytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mullakin välillä vähän jää lukemiset vähiin, mutta aina silloin tällöin pääseekin sitten lukemaan ihan ajan kanssa vähän useampiakin postauksia, joten kurotaan sitten aina silloin kiinni :)

   Poista
 3. Ihanat lapaset tulossa :) ja huomasin, että kaikkee muutakin ihanaa tullut sun blogiin. Olen ollut taas vähän laiska blogien lukija, mutta pitää taas ryhdistäytyä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti