Neulottu pyyhe työn alla
Uusimmassa Novitassa (Kesä 2016) oli ihania neulottuja pikkupyyhkeitä. Koskapa Lankamaailman blogitapaamisen lahjakassista löytyi myös Hjertagarnin uutuuslankaa, Cotton linen, niin ei tarvinnut kovin kauan miettiä mitä siitä lähtisi tekemään. 

Lanka on ihanaa. Hieman karheaa puuvillapellavaa, mutta ah, niin ihanaa varmasti valmiina pyyhkeenä. Kohoneulekuviointi on mielestäni äärimmäisen kaunis ja ohje helposti seurattava. Todella nopeasti tulee valmista. Lankaa minulla on kaksi kerää, eri väriä, joten myös pyyhkeestä tulee kaksivärinen. Vielä olisi vähän neulottavaa, pari pientä raitaa. 

Olen todella innossani jo nyt tästä pikkupyyhkeestä (joka muuten ei kyllä ihan pienimmästä päästä ole), enkä olekaan enää niin varma haluanko laittaa sitä lahjalaatikkoon tai ottaa käyttöön ylipäätään. Miehellekin tuossa jo vitsailin, että taitaa päätyä joko pöytäliinaksi tai sitten pyyhkeeksi siten, että se otetaan esille vain ja ainoastaan silloin kun tulee joitain oikein erityisiä vieraita :D Saas nähdä, ehkä näitä voisi vielä toisenkin tehdä... 


Kommentit

Lähetä kommentti