Valmista: Broken seed stitch -sukat


Woop woop, ne valmistuivat!

Kun herää aamulla aikaisin, niin ehtii vaikka neuloa kärkikavennukset ja alkaa höyryttelemään sukkia ennenkuin täytyy tehdä kummoisempia askareita. Moneltako heräsin? No siinä neljän jälkeen. Ihan normaalia minulle nykyään. 

Näistä tuli ihanat! Ainoa vika on se, että hurmoksessani en tajunnut, että kantalapusta tuli liian lyhyt. Tai tajusin, kantapään käännöksen ja kantapohjan kavennusten jälkeen. Ja koska en tykkää purkamisesta, en purkanut nytkään. Ja ihan kivasti nämä asettuvat jalkoihini, jalkaterän pituudesta tuli oikein passeli, kärkikavennukset eivät ole omituiset ja niin edelleen.

Muistiksi itselleni: Jos haluan 7Veikasta jalkaterästä istuvat sukat, niin 22s/puoli. Ei enempää, ellen halua joka suuntaan lerpattavia ja jalassa pysymättömiä sukantapaisia.


Ylläolevassa kuvassa on se ihana TN. Eli Travelers Notebook. Priman Nomad. Puikkoina olivat nämä ihanat Knitpron Nova Cubicsit. En yleensä metallisia tykkää käyttää, koska neulominen on niin jännittävää. Jännitys = kädet hikoilevat ja silloinhan on kiva neuloa. Yleensä suosin ehdottomasti hiilikuituisia puikkoja (Knitpro Karbonz) mutta toisinaan käytän myös ruusupuisia tai koivuisia.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

  1. Broken seed malli on tosi kaunis ja ihanat sukat teit<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo tosiaan on kaunis malli. Ja hurjan yksinkertainen toteuttaa! :)

      Poista

Lähetä kommentti