30 on uusi 18.


Eilen täytin 30 vuotta. 30! Aika hurjaa. Vastahan täytin 20. Ikäkriisiä ei ole, onneksi. Ennen lasta tuli ikäkriiseiltyä enemmän, nykyään pyrin nauttimaan elämästä sellaisena kuin se on.

Käsityöt etenee hiljalleen, en selvästi kykene mihinkään tarkkuutta ja keskittymistä vaativaan silloin kun poika sairastaa. Sunnuntaina nousi korkea kuume, nyt taidetaan olla jo voiton puolella. Ehkä tänään pystyn käsitöihinkin keskittymään?

Perjantaina meidän poppoo suuntaa Kanarian lämpöön. Ensi viikolle on luvattu jopa +26 asteen lämpötilaa. Huh! Pieni stressi meinasi iskeä eläintenhoitokuvioiden suhteen, mutta sekin järjestyy. Kotivahtikin saatiin.


Muistaako joku mitä käsityöjuttuja sai ottaa käsimatkatavaroihin? 

Kommentit

 1. Mä oon tässä miettinyt kanssa jo muutaman vuoden ajan, että pitäiskö ikäkriisin iskeä, kun ei näy ei kuulu! Ehkä mä kriiseilen sitten nelikymppisenä kun lapset alkaa olla täysi-ikäisiä :D

  Ihanaa reissua teille, me oltiin juuri pari viikkoa sitten Gran Canarialla ja säät kyllä suosi! Ollaan nyt käyty kaikilla saarilla ja suosittelen ehdottomasti auton vuokraamista muutaman päivän ajaksi. Kun lähtee turistirysistä pois, tulee upeita paikkoja ja maisemia vastaan. Kaikki puiset puikot olen aina saanut viedä koneeseen ilman mitään ongelmia. Vuosi sitten koitin lentokentän asiakaspalvelua myöten selvittää, saisiko hiilikuituiset puikot ottaa, mutta kun siihen ei osattu vastata niin en sitten lähtenyt riskillä kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää säätä on tosiaan nytkin luvattu, toivottavasti pitää kutinsa :) Täytyy siis ottaa työhön jotkin puiset puikot, en uskalla hiilikuituisiani uhrata siihen, jos en niitä saakaan ottaa mukaan :D Auton vuokraamisesta en vielä tiedä, saako sieltä turvaistuimia? Olen kerran aikaisemmin käynyt Kanarialla, Fuerteventuralla silloin (ööö 10v sitten?). Odotan lomalta lähinnä rentoutumista, säätäkään en lähde pakoon, koska rrrakastan tätä talvea :D

   Kriiseillään sitten joskus myöhemmin ;) Just nyt on hyvä näin!

   Poista

Lähetä kommentti