Meloneras, Cran Canaria


Oltiin tosiaan maaliskuussa Kanarialla. 
Täytin pyöreitä, joten anoppi keräsi mun puolesta mun matkarahat kokoon ja varattiin reissu syksyllä. Jännitin etukäteen hurjan paljon reissua, etenkin kun viikko ennen lähtöä pojalle pukkasi 39.8 asteen kuume. Enteroksi epäiltiin, mutta viime hetkiin asti sai jännätä, että päästäänkö edes koneeseen.

Lennot sujuivat paremmin kuin olisin voinut kuvitella. Ei yhtään korvien valittamista, ei älyttömiä kiukkuja tai muutakaan mainittavaa. Ja äiti toki laski stressitasoaan muutamalla matkajuomalla. Oltiinhan jo lähes lomalla.


Hotelli oli ihan hitsin kiva! Ihmiset oli kivoja, maisemat oli kivoja ja sää helli meitä ihan koko viikon ajan. Oli poikkeuksellisen lämmintä, lähes +30 astetta joka päivä. Viimeisenä päivänä oli sateen uhka, mutta pilvistä huolimatta ei vettä tullut.
Lähtöpäivän aamuna tulikin sitten ylläri. Oltiin saatu laukut pakattua, kun tuli viesti, että lento siirtyy alustavien tietojen mukaan seuraavalle päivälle

Kyyti kentälle tuli ajallaan, tehtiin lähtöselvitys ja pienen (1.5h) odottelun jälkeen saatiin bussikyyti Las Palmasiin neljän tähden hotelliin. Siellä saatiin ruoat ja juomat, baarikaappiakin sai tyhjentää (cokista..) ilmaiseksi. Seuraavana aamuna lähtö lentokentälle viivästyi vielä 3h, mutta vihdoin päästiin kotiin. Tasan vuorokausi myöhässä.

Minä en ole mikään kokenut matkaaja. Tämä oli kolmas ns. rantalomani. Eka kerta lapsen kanssa. Yllättävän kivasti meni ja pieni matkakuume jäi päälle. Josko ensi vuonna uudelleen. Sää oli sopiva, ihmiset todella ihania lasten suhteen, ruoka oli hyvää ja hintataso kohtuullinen. Poikakin aina ajoittain ottaa puheeksi, että haluaa ulkomaille. "Äiti ja isi, teidän täytyy säästää, että päästään taas ulkomaille." 


Kommentit